ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Σε ένα ταχύτατα εξελισσόμενο και αναπτυσσόμενο περιβάλλον που η διαχείριση ακινήτων και οι μεσιτικές υπηρεσίες προσελκύουν όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον και σε μια χώρα που βρίσκεται στο στόχαστρο εταιρειών και επενδυτικών funds από όλο τον κόσμο, η NOVA REAL ESTATE αποτελεί ένα μεγάλο όμιλο διαχείρισης ακινήτων και μεσιτικών υπηρεσιών που εξελίσσεται ταχύτατα και επεκτείνει τις δραστηριότητες αποτελεσματικά, με αξιοπιστία και συνέπεια.

Η 20ετής επιτυχημένη παρουσία μας στην αγορά ακινήτων, μας καθιστούν μια από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις του κλάδου στη χώρα μας.

Με περισσότερους από 200 συνεργάτες εξυπηρέτησης καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας με ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες (εκτιμήσεις, νομικές υπηρεσίες, τεχνικές υπηρεσίες, ανακαινίσεις μεσιτικές υπηρεσίες)

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
Μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων που περιλαμβάνει ακίνητα μεγάλου εύρους και δυναμικής σχεδόν στο σύνολο της χώρας, μεγάλο πελατολόγιο αγοραστών, υψηλής τεχνολογίας σύστημα διαχείρισης πελατών, άριστο εργασιακό περιβάλλον, συνεχή εκπαίδευση, υποστήριξη με σύγχρονα εργαλεία marketing και διαφήμισης, ενημέρωση για όλα τα νέα στο χώρο του real estate.

Με ένα ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και κινήτρων, δίνουμε τη δυνατότητα υψηλών απολαβών αλλά και προοπτικές εξέλιξης σε ένα περιβάλλον που αναπτύσσεται ραγδαία.

ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ
Αναζητάμε Συνεργάτες Εξυπηρέτησης Πελατών με επιθυμητή προϋπηρεσία στο χώρο των πωλήσεων και θέληση για προσωπική επιτυχία και εξέλιξη σε μία από τις πιο δυναμικές εταιρίες του κλάδου. Ευχέρεια στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και μεταφορικό μέσο απαραίτητα. Γνώση Αγγλικών και πτυχίο ΤΕΙ η ΑΕΙ θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

Αποστολή βιογραφικών: kyriakidi@novarealestate.gr