Είναι φυσιολογικό να είστε αναποφάσιστοι όταν πρόκειται να αγοράσετε ένα καινούργιο σπίτι. Εξ’ άλλου ένα ακίνητο είναι μια τεράστια επένδυση, και θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι κάνετε την καλύτερη δυνατή αγορά.

Πότε όμως θα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε βρει το κατάλληλο σπίτι για εσάς;

  1. Η πρώτη εντύπωση είναι το παν! Αν μπαίνοντας σε ένα σπίτι έχετε την ίδια αίσθηση που έχετε και όταν μπαίνετε στο δικό σας, τότε μην το ψάχνετε παραπάνω – αυτο το σπίτι είναι για εσάς!

  2. Τα βρίσκετε όλα “καλά”. Ακόμα κι αν ο σύμβουλος ακινήτων σας υποδεικνύει κάποια “προβλήματα” που μπορεί να έχει το σπίτι κι εσείς τα βρίσκετε ασήμαντα, τότε σίγουρα αυτό το σπίτι προορίζεται για να γίνει δικό σας.

  3. Αρχίζετε να “φαντάζεστε” την διάταξη των επίπλων σας στο νέο χώρο. Αν μπείτε στο υπνοδωμάτιο και μπορείτε να φανταστείτε αμέσως το κρεβάτι σας σε ένα συγκεκριμένο τοίχο ή αν πιάσετε τον εαυτό σας να σκέφτεται ότι το παράθυρο του καθιστικού είναι ένα τέλειο σημείο για να τοποθετήσετε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τότε σίγουρα αυτό θα πρέπει να είναι το νέο σας σπίτι !

  4. Πληροί τις βασικές σας απαιτήσεις. Το ακίνητο μπορεί να μην έχει όλες τις ανέσεις που είχατε σημειώσει στη λίστα σας, αλλά αν πληροί τις βασικές σας απαιτήσεις, αν έχει τον σωστό αριθμό δωματίων και χώρων που χρειάζεστε και ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι αυτά που δεν έχει, είτε δεν τα χρειάζεστε πραγματικά ή μπορείτε να τα φτιάξετε σε δεύτερο χρόνο τότε ναι, αυτό είναι το σπίτι που πρέπει να επιλέξετε.

  5. Θέλετε να σταματήσετε να βλεπετε άλλα σπίτια. Ξαφνικά όλα τα σπίτια που έχετε δει μέχρι τώρα δεν σας αρέσουν πια καθόλου και θεωρείτε άσκοπο να συνεχίσετε να βλέπετε άλλα.

  6. Προγραμματίζετε ήδη το επόμενο ραντεβού! Έχετε μπει στο αυτοκίνητό σας με τον/την σύντροφό σας και το μόνο που σκέφτεστε είναι πότε θα επιστρέψετε στο σπίτι για να το ξαναδείτε, σε μια διαφορετική ίσως ώρα της ημέρας για να πάρετε την τελική σας απόφαση.

Με τη βοήθεια του κατάλληλου συμβούλου ακινήτων μπορείτε εύκολα να βρείτε το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν!

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε σ’ αυτό!

www.novarealestate.gr