Αυτή η εποχή του χρόνου, αναμφισβήτητα ανοίκει στα παιδιά που τα δύο τελευταία χρόνια, κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια για να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στο πανεπιστήμιο.

Στο άρθρο που ακολουθεί από τον ιστότοπο www.iefimerida.gr μπορείτε να δείτε 5 οικονομικές ιδέες για να διακοσμείσετε το νέο σας φοιτητικό σπίτι ή απλά το δωμάτιό σας!

Μαυροπίνακας

Στην αγορά υπάρχουν ειδικά αυτοκόλλητα αλλά και μπογιά, που δημιουργούν αυτή την ιδιαίτερη διακοσμητική παρέμβαση. Εκεί, μπορείς να γράψεις ό,τι σου ρθει στο μυαλό, από πράγματα που πρέπει να θυμηθείς μέχρι μηνύματα, που σε εμπνέουν.

Κολάζ φωτογραφιών

Γιατί να χαλάσεις ένα σωρό χρήματα για να πάρεις κορνίζες ενώ μπορείε με ένα σκοινί και μανταλάκια να κρεμάσεις τις φωτογραφίες σου όπου θέλεις;

Αλλη μία ιδέα είναι να κολλήσεις τις αγαπημένες σου φωτογραφίες στον τοίχο, δημιουργώντας το δικό σου κολάζ.

Με… χριστουγεννιάτικη διάθεση

Τα φωτάκια των Χριστουγέννων είναι υπέροχα και έχουν θέση στο σπίτι όλο τον χρόνο. Μπορείς να τα κρεμάσεις πάνω από το κρεβάτι σου ή τον καναπέ σου.

Κρεβάτι με παλέτες

Ενα στρώμα και μερικές παλέτες μπορούν να δημιουργήσουν το «τέλειο» φοιτητικό κρεβάτι. Φυσικά, εδώ πρέπει να σκεφτείς αν έχεις πρόβλημα να κοιμάσαι… κάτω. (Κάτι παρόμοιο μπορείς να κάνεις και για καναπέ αλλά και για καθιστικό στο μπαλκόνι!).

Τα έπιπλα της γιαγιάς

Επειδή δεν γίνεται και δεν υπάρχει και λόγος να αγοράσεις όλα τα έπιπλα, μπορείς να πάρεις μερικά κομμάτια από το πατρικό σου ή το σπίτι των παππούδων σου. Μια vintage πινελιά είναι πάντα πιο μοντέρνα και από το μοντέρνο.

Φωτογραφίες: Pinterest

*To άρθρο αναδημοσιεύεται από την ιστοσελίδα  www.iefimerida.gr